Antena 1, cu Mona Segall, a bătut PRO Tv. "Poftiți pe la noi", audiențe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ediția cu numărul 5 a emisiunii "Poftiți pe la noi", produsă de Mona Segall pentru Antena 1, a adus două recorduri: a fost ediția cu cea mai mare audiență pe segmentul comercial, iar la orașe a avut cel mai bun rezultat de până acum.

La nivelul întregii țări, emisiunea s-a menținut în media de până acum. Iată audiențele show-ului "Poftiți pe la noi" din data de 4 august, prezentate de paginademedia.ro:

NAȚIONAL - La nivelul întregii țări, emisiunea "Poftiți pe la noi" - cu Delia, Cătălin Moroșanu, Daniel Buzdugan și Roxana Ionescu - a fost urmărită de 1,26 de milioane de români pe minut. Pe intervalul emisiunii, Antena 1 a ocupat prima poziție în topul audiențelor, urmată de PRO Tv - cu 1,1 milioane de telespectatori.

URBAN. În mediul urban, 846.000 de telespectatori pe minut s-au uitat la "Poftiți pe la noi". Antena 1 a fost lider detașat, având cu aproape 300.000 de telespectatori pe minut mai mulți decât locul doi, PRO Tv.

COMERCIAL. Ediția din 4 august a show-ului "Poftiți pe la noi" a fost cea mai vizionată de până acum pe segmentul comercial: 541.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani. Antena 1 a ocupat primul loc și pe acest segment, fiind urmată de PRO Tv, cu 290.000 de telespectatori pe minut.

Citește și: Antena 1 și Pro TV, audiențe cu nunta lui Pepe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel