ANRE. Prețuri și mai mari la gaze
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: George Pârvan
WhatsApp
Aragaz
Aragaz
Autoritatea Națională pentru Reglementare în Energie a anuțat că populația va plăti mai mult pentru gaze din acestă lună.

 Prețul gazelor naturale crește din aceasstă lună. Cei afectați sunt locuitorii din unele zone din sudul Rămâniei, ca Alexandria, Corabia, Oltenița, Turnu Măgurele, Giurgiu, dar și din Nord-Vest, precum Oradea, sau Sud-Est, ca Tulcea, conform celor publicate în Monitorul Oficial. Scumpirile îi afectează pe consumatorii casnici, aflați sub contract reglementat. Măririle de prețuri variază între 5 și 15 la sută, în funcție de zonă și de furnizor.

[citeste si]

 A treia scumpire în 2018

Agenția Națională pentru Reglemntare în Energie a anunțat, încă din ianuarie, scumpiri la gazele naturale furnizate consumatorilor casnici. Procentul a fost de 8. la sută. De la 1 aprilie, pentru abonații de la Engie au venit alte măriri de preșuri. Engie a ridicat, la rândul său, tarifele cu 10 la sută.

Încă mai sunt furnizori care au menținut tarifele vechi. Printre aceștia se află  E.ON, companie care livrează gaze în Moldova și în Transilvania. Împreună cu Engie, cei de la E.ON acoperă aproximativ 90 la sută din piața internă a consumatorilor casnici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel