ANPA. Pescarii, din nou umiliți. Situație la noul sediu
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Pescuit
Pescuit
Situațiile revoltătoare la, ANPA - Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură, continuă.

DC NEWS a scris în primăvară despre faptul că pescarii care vor să pescuiască legal pe Dunăre, după ce obțin foarte rapid, online, acte de la Poliția de Frontieră, se lovesc de bariera briocratică de la ANPA, unde deși guvernul a eliminat taxa, permisul trebuie ridicat doar de la sediul insitituției. Aici se lucrează doar în timpul săptămânii, în prima parte a zilei, fără să existe evident posibilitatea de obținere electronică, astfel că s-au format cozi uriașe.

Dar ANPA continuă în aceeași notă. Recent și-a mutat sediul de pe strada Transilvaniei, din București, sediu ce se afla lângă Radio România, pe strada Sfânta Vineri nr. 29.

Un cititor ne-a informat că s-a deplasat să ridice permisul, iar la sediu nu mai exista de data aceasta nicio coadă. După ce a intrat în clădire a fost informat că sediul ANPA s-a mutat pe str. Sfânta Vineri nr. 29.

Pescarul s-a deplasat la sediul nou, unde a fost informat că, supriză, nu există formulare pentru a depune cererea. Mai mult, cititorul DC NEWS ne-a informat că i s-a comunicat la sediul ANPA că în momentul în care vor primi taloanele ele vor fi ridicate tot de la vechiul sediu! 

ANPA a anunțat că s-a mutat în noul sediu, dar surpriză, nu au anunțat nici faptul că nu există taloane astfel încât să nu se deplaseze oamenii degeaba, dar nici că ele se ridică de la vechiul sediu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel