ANP este obligată să-l scoată pe Liviu Dragnea la muncă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
decizie definitiva anp obligata sa l scoata pe dragnea la munca
decizie definitiva anp obligata sa l scoata pe dragnea la munca
Administrația Națională a Penitenciarelor este obligată să îl scoată pe Liviu Dragnea la muncă.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 din Capitală au decis, vineri, că Liviu Dragnea se poate întoarce la muncă, în penitenciarul Rahova, după ce acest drept îi fusese interzis. Judecătorii de la Judecătoria sector 5 au admis, vineri, contestaţia formulată de Liviu Dragnea împotriva încheierii nr. 1158/2020 a judecătorului de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Rahova .

„Desfiinţează încheierea atacată şi rejudecând, obligă Penitenciarul Rahova de a lua măsurile legale pentru a i se permite petentului să presteze activități lucrative cu caracter gospodăresc în cadrul Penitenciarului Rahova”, se arată în decizia magistraților. Decizia este definitivă.

Liviu Dragnea a fost sancţionat după apariţia interviului dat prin Skype fostei sale consiliere şi a rămas fără drept de muncă. Cum zilele de muncă sunt considerate zile executate câştigate, fostul lider PSD a pierdut, din cauza sancţiunii, şansa de a ieşi ceva mai repede din penitenciar.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a transmis atunci că nu a aprobat interviul, ci doar i-a permis lui Liviu Dragnea să comunice online cu apropiaţii, pe Skype. Liderul PSD a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman, în 27 mai 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel