Anonymous, nouă LOVITURĂ pentru Kremlin. Mai multe site-uri media rusești sparte afișează mesaje anti-Putin. "Nu vă trimiteți fiii și soții la moarte sigură"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Anonymous, nouă LOVITURĂ pentru Kremlin. Mai multe site-uri media rusești sparte afișează mesaje anti-Putin. "Nu vă trimiteți fiii și soții la moarte sigură"  / Foto: Pixabay, de Pete Linforth
Anonymous, nouă LOVITURĂ pentru Kremlin. Mai multe site-uri media rusești sparte afișează mesaje anti-Putin. "Nu vă trimiteți fiii și soții la moarte sigură" / Foto: Pixabay, de Pete Linforth
Anonymous îi dau o nouă lovitură lui Vladimir Putin.

Mai multe site-uri media rusești par să fi fost sparte și cel puțin trei afișează în prezent un mesaj împotriva războiului.

”Dragi cetățeni. Vă îndemnăm să opriți această nebunie, să nu vă trimiteți fiii și soții la moarte sigură. Putin ne face să mințim și ne pune în pericol”, spune un mesaj scris în rusă pe site-urile Forbes Rusia, Fontanka, Takie Dela și văzut de CNN.

”Am fost izolați de întreaga lume, petrolul și gazele nu se mai fac comerț. În câțiva ani, vom trăi ca în Coreea de Nord”, a adăugat acesta.

”De ce avem nevoie de asta? Să-l punem pe Putin în manuale? Acesta nu este războiul nostru, să-l oprim!”, se arată în mesaj.

Mesajul semnat de Anonymous și de un grup de jurnaliști

Mesajul este semnat grupul de hackeri Anonymous și de un grup care se spune că sunt ”jurnalişti cărora le pasă”. ”Acest mesaj va fi șters și unii dintre noi vor fi concediați sau chiar închiși. Dar nu mai putem suporta asta”, au scris ei.

Agenția de știri de stat TASS, precum și Kommersant și Izvestia au fost, de asemenea, sparte. Site-urile lor și sunt în prezent blocate. Reuters a raportat că site-ul web TASS afișa, de asemenea, același mesaj împotriva războiului. Utilizatorii rețelelor de socializare au raportat că au văzut același mesaj pe site-urile Kommersant și Izvestia. 

Anonymous, mesaj pentru Putin: Te vei confrunta cu atacuri cibernetice fără precedent din toate colţurile lumii

Grupul de hackeri Anonymous anunţă că atacurile asupra Guvernului rus vor continua „până când acesta va respecta drepturile fundamentale ale omului”. 

„Vom continua atacurile împotriva guvernului rus până când acesta va respecta drepturile fundamentale ale omului pe care toată lumea le merită”, au transmis, duminică, pe Twitter, hackerii Anonymous. 

„Invadarea Ucrainei arată că regimul pe care-l conduci nu are respect faţă de drepturile omului”, i-au transmis hackerii lui Vladimir Putin, avertizând că manifestaţiile de protest faţă de acţiunile preşedintelui rus se vor amplifica.  

„Domnule Putin, te vei confrunta cu atacuri cibernetice fără precedent din toate colţurile lumii. Membrii Anonymous au declarat război cibernetic regimului tău agresiv”, au mai transmis hackerii. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel