Autor: Ana Vasilescu | Publicat pe: 12 iul, 23:47
Annes, surpriză pentru familie şi prieteni. Cântăreaţa a anunţat că se mărită
Cântăreaţa Annes şi iubitul ei, Dan Anghel, se căsătoresc. Cei doi sunt împreună de 20 de ani, însă abia cum s-au hotărât să facă pasul cel mare. 

Annes și Dan Anghel locuiesc împreună de 18 ani.

"Ne-am cunoscut în timpul unui turneu susținut de Doru Octavian Dumitru. Locuim împreună de 18 ani, dar nu ne-am gândit la căsătorie. Pur și simplu amândoi am fost implicați în diverse proiecte și nu am găsit timpul necesar pentru organizarea unei nunți. Funcționăm ca o familie, iar părinții noștri au încetat să ne mai întrebe când ne vom căsători", a declarat Annes, potrivit click. 

"Vrem să organizăm o petrecere de casă nouă și poate chiar atunci să facem și cununia civilă. Nu am luat încă nicio decizie în acest sens. În privința nunții, ne dorim ca anul viitor să reușim să organizăm un eveniment mare și frumos. În prima fază vom căuta un local, apoi ne vom gândi la restul detaliilor. Încă nu am anunțat pe nimeni și credem că va fi o surpriză pentru familie și prieteni care nu se mai așteaptă la o asemenea veste. Sigur vor crede că e o glumă", a mai mai spus Annes. 


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
WOWBiz.ro
StirileKanalD.ro
StirileKanalD.ro
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro