ANM, vremea în următoarele 4 săptămâni. Prognoza meteo actualizată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni (19.07.2021 - 16.08.2021).

Săptămâna 19.07.2021 – 26.07.2021

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest se vor situa ușor sub cele specifice pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sudice și sud-estice, iar în restul teritoriului va fi excedentar, mai ales în zonele montane și în nord-estul extrem.

Săptămâna 26.07.2021 – 02.08.2021

Cu excepția sud-estului extrem, temperaturile medii ale aerului vor avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată în vest și sud-vest. Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare, mai ales în regiunile sudice și în zonele montane aferente. Excepție va face nord-vestul extrem, unde regimul pluviometric va tinde către un ușor excedent.

Săptămâna 02.08.2021 – 09.08.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile sudice. Regimul pluviometric va fi excedentar, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nordice. Excepție va face extremitatea de sud și de sud-est a țării, unde cantitățile de apă vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 09.08.2021 – 16.08.2021

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi ușor excedentare în zonele montane, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel