ANM, prognoză SPECIALĂ pentru București. Cum se anunță VREMEA la începutul lunii MAI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Vreme
Vreme
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo specială pentru București. Iată cum va fi vremea în următoarele zile. 

Prognoză Meteorologică pentru Intervalul 30.04.2020 Ora 13:00 - 30.04.2020 Ora 21:00

ANM, prognoză specială București. "Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara, când probabilitatea pentru ploi de scurtă durată, descărcări electrice şi intensificări ale vântului va fi în creștere. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade", informează Administrația Națională de Meteorologie.

Prognoză Meteorologică pentru Intervalul 01.05.2020 Ora 12:00 - 04.05.2020 Ora 22:00


ANM, prognoză specială București. "Vremea se va menține deosebit de caldă în primele două zile ale intervalului, apoi se va răci, astfel încât valorile termice se vor situa sub cele normale pentru această perioadă. Vineri și sâmbătă temperatura maximă se va situa în jurul a 26 de grade, iar luni și marți va fi de 17...20 de grade. Temperatura mimimă va fi de 10...13 grade.

ANM, prognoză specială București. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, ploi de scurtă durată, descărcări electrice și intensificări ale vântului, cu o probabilitate mai mare din după-amiaza zilei de sâmbătă (02 mai)", mai transmite ANM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel