ANM, prognoză pentru București: Frig, ploaie şi lapoviță
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Lapovita
Lapovita
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat, joi, prognoza pentru București, iar de vineri sunt anunțate ploi în timpul zilei și condiții de lapoviță în timpul nopții. Temperaturile maxime, în weekend, vor fi de 5 - 6 grade în Capitală.

Potrivit ANM, în cursul zilei de joi, vremea va fi închisă și temporar va ploua, cantitățile de apă fiind, în medie de 10 - 15 l/mp. Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze care la rafală vor atinge 45 - 55 km/h. Temperaturile vor fi în scădere, astfel că maxima zilei de joi va fi de 10 - 11 grade. Vineri dimineața, în București, minima va fi de 3 – 4 grade, sfârșitul de săptămână urmând să fie din ce în ce mai rece.

Meteorologii anunță ploi temporare, iar spre seară și noaptea vor fi condiții de lapoviță. „Îndeosebi ziua, vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor atinge 40 - 50 km/h, amplificând senzația de rece. Temperatura aerului va fi în scădere continuă, astfel că maxima zilei, de 5 - 6 grade, se va atinge în orele dimineții. Minima termică de sâmbătă dimineața va fi de 0 -1 grad”, potrivit ANM, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel