ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună 27 august - 24 septembrie 2018
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
ANM, prognoza meteo
ANM, prognoza meteo
ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună 27 august - 24 septembrie 2018 Meteorologii au publicat estimarea meteo pentru o lună. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună 27 august - 24 septembrie 2018. Iată cum va fi vremea pe săptămâni, în ceea ce privește temperatura aerului și precipitațiile: 

ANM, prognoza meteo. Vremea 27 august - 3 septembrie

Valorile termice medii se vor situa în jurul normei climatologică sau pot fi ușor mai scăzute decât acesta local în vestul țării și vor fi în general mai ridicate decât normalul perioadei în restul teritoriului, cu abateri mai mari îndeosebi în regiunile estice. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare local în centru, sud-vest și la munte și deficitare în restul teritoriului, îndeosebi în regiunile estice și sud-estice.

ANM, prognoza meteo. Vremea 3 - 10 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în general peste norma climatologică a săptămânii în cea mai mare parte a țării, local mai ridicate în jumătatea de vest. În cea mai mare parte a țării, regimul pluviometric se va încadra în general în limitele normale ale perioadei.

ANM, prognoza meteo. Vremea 10 - 17 septembrie

Temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât normalul climatologic al săptămânii, local cu abateri mai mari în jumătatea de vest a țării. Precipitațiile vor fi în general apropiate de normele climatologice ale intervalului, local ușor excedentare îndeosebi în zonele de munte.

ANM, prognoza meteo. Vremea 17 - 24 septembrie

Temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât normalul climatologic al săptămânii, cu abateri mai mari în nord-vest. recipitațiile pot fi ușor excedentare, local în zonele montane și în regiunile vestice, centrale și estice, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel