ANM, prognoza meteo mai 2019. Avertizare de la meteorologici
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
ANM, prognoza meteo
ANM, prognoza meteo
ANM, PROGNOZA METEO. Până pe 8 mai, la ora 9.00, este în vigoare o alertă meteo.  

ANM, PROGNOZA METEO MAI 2019. În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15...25 l/mp și izolat 40...60 l/mp.

ANM, PROGNOZA METEO MAI 2019. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente și mai intense în cursul zilelor de luni și marți (6 și 7 mai) îndeosebi în sudul, estul și centrul țării.

ANM, PROGNOZA METEO MAI 2019. Vremea se va răci accentuat, luni (6 mai) în vestul și nordul țării, iar marți (7 mai) și în celelalte regiuni.

ANM, PROGNOZA METEO MAI 2019. La munte, începând din noaptea de luni spre marți (6/7 mai), precipitațiile vor fi mixte, iar la altitudini de peste 1800 m va ninge și vântul va avea intensificări, cu rafale de 60 – 70 km/h, spulberând zăpada.

ANM, PROGNOZA METEO MAI 2019. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel