ANM, prognoză meteo. Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni. Iată cum va fi vremea până la Revelion, dar şi în primele două săptămâni din 2021. 

Săptămâna 21.12.2020 - 28.12.2020

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată local în regiunile centrale și în extremitatea de sud a țării.

Regimul pluviometric va fi excedentar în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 28.12.2020 - 4.01.2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în zonele montane și sub-montane din jumătatea sudică a țării, dar și local în regiunile estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 4.01.2021 - 11.01.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi excedentar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 11.01.2021 - 18.01.2021

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în regiunile sud-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în sud-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel