ANM, prognoza meteo. Cod Portocaliu și Cod Galben: Fenomene severe imediate
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
ANM, prognoza meteo.
ANM, prognoza meteo.
ANM, prognoza meteo. Cod Portocaliu și Cod Galben: Fenomene severe imediate Meteorologii au emis mai multe avertizări nowcasting. 

ANM, prognoza meteo. Cod Portocaliu și Cod Galben: Fenomene severe imediate Este Cod Portocaliu până la ora 1:00 în județele Hunedoara și Caraș-Severin, în zona de munte de peste cota 1800 m, de intensificări ale vântului care vor atinge și depăși la rafală 90-100 km/h și ninsoare viscolită. 

Până la ora 02:00, este Cod Portocaliu în zona de munte a județului Suceava. La altitudini de peste 1800 m, vântul va prezenta intensificări care la rafală vor atinge si depăși 100-110 km/h. Ninsoarea este viscolită. 

Până la ora 4:00, este Cod Galben în județele Constanța și Tulcea, zona de litoral, de  intensificări ale vântului care vor depăși la rafală viteze de 55 km/h. 

Este Cod Galben și-n județele Gorj și Dolj până la ora 1:00 de intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55-65 km/h.

Până la ora 03:00, este Cod Galben în județul Mureş de intensificări ale vântului care local vor atinge la rafală 60-65 km /h. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel