ANM, prognoza meteo. Cod Portocaliu de vreme severă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Fulgere
Fulgere
ANM, prognoza meteo. Cod Portocaliu de vreme severă ANM a emis Cod Portocaliu de vreme severă. 

ANM, prognoza meteo. Cod Portocaliu de vreme severă Este Cod Galben de la ora 11:30 până mâine (sâmbătă, 30 iunie) la ora 06:00, de instabilitate atmosferică accentuată și cantități însemnate de apă. 

”În intervalul menționat, în cea mai mare parte a Moldovei, precum și în Transilvania, Maramureș, Crișana, Banat, nordul Munteniei și zona montană și deluroasă a Olteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și pe arii restrânse căderi de grindină. Prin acumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de peste 25 l/mp și izolat 40...50 l/mp” anunță ANM.

(w670)

ANM, prognoza meteo. Cod Portocaliu de vreme severă Tot de astăzi, de la ora 15:00 intră în vigoare un Cod Portocaliu, valabil până mâine la ora 06:00 de ploi abundente

”În jumătatea de nord a Moldovei, zona Carpaților Orientali, local în Maramureș și în sud-estul Transilvaniei temporar va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 40...50 l/mp și pe arii restrânse 60...70 l/mp.” anunță ANM. 

Manifestări ale instabilității atmosferice vor fi și în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse și pentru intervale mai scurte de timp.

--------- 

ANM, prognoza meteo. Cod Portocaliu de vreme severă De sâmbătă dimineață, de la ora 06:00, până în 1 iulie, la ora 06:00, este Cod Galben de cantități însemnate de apă, instabilitate atmosferică.

”În intervalul menționat, în cea mai mare parte a Moldovei, Transilvaniei și Maramureșului, precum și în jumătatea de nord a Munteniei și în zona montană a Olteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și izolat grindină. Prin acumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de peste 25 l/mp și izolat 40...50 l/mp.” transmite ANM. 

(w670)

ANM, prognoza meteo. Cod Portocaliu de vreme severă De sâmbătă dimineață, de la ora 06:00, până sâmbătă seară, la ora 23:00, este Cod Portocaliu de ploi abundente. 

”Local în Moldova, precum și în zona Carpaților Orientali și Meridionali temporar va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 50 l/mp și izolat 60...70 l/mp.” anunță ANM. 

Manifestări ale instabilității atmosferice vor fi și în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse și pentru intervale mai scurte de timp.

Revenim cu informații complete

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel