ANM, prognoza meteo. Cod Galben, ninsori abundente. Zonele vizate
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
ANM, prognoza meteo
ANM, prognoza meteo
ANM, prognoza meteo. Cod Galben, ninsori abundente. Zonele vizate Vremea este rea în toată țara. 

ANM, prognoza meteo. Cod Galben, ninsori abundente. Zonele vizate În vigoare este o informare meteo până marți, la ora 12:00, de precipitații mai ales sub formă de ninsoare, strat de zăpadă nou depus: ”În intervalul menționat în nordul și în estul Olteniei, în jumătatea de vest a Munteniei, Transilvania, Maramureș, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali, vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare și se va depune strat nou de zăpadă, în general între 10 și 20 cm. În prima parte a zilei de luni (17 decembrie) în Carpații Meridionali, la altitudini de peste 1700 m vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși viteze de 70...80 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită.”. 

ANM, prognoza meteo. Cod Galben, ninsori abundente. Zonele vizate În București, ”vremea va fi închisă. Temporar în prima parte a zilei de luni (17 decembrie) va ploua, apoi ploaia se va transforma treptat în lapoviță și ninsoare. Până la sfârșitul intervalului stratul de zăpadă nou depus va fi de 5...8 cm. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 1...2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad.”

ANM, prognoza meteo. Cod Galben, ninsori abundente. Zonele vizate În același timp, sunt în vigoare alerte meteo de Cod Galben: 

Până la ora 02:00, este Cod Galben de ninsoare în județele Bistriţa-Năsăud, Maramureş și Dâmbovița. 

Până la ora 01:00, este alertă meteo de precipitații mixte, care local vor depune polei în județele Vaslui și Iași. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel