UPDATE. Avertizări extinse / ANM, prognoza meteo. Cod galben în cinci judeţe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
ANM, prognoza meteo
ANM, prognoza meteo
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis avertizări nowcasting de cod galben pe durata orelor următoare în cinci judeţe.

UPDATE: Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a extins avertizările nowcasting cod galben de ceaţă la alte două judeţe. Ninsori slabe se semnalează pe unele drumuri din județele Brașov, Covasna și Suceava.

Conform ANM, în Sălaj și Satu Mare până la ora 11.00 se anunță ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 m, izolat sub 50 m. La această oră mai sunt sub avertizare cod galben localități din Arad și Timiş. Până la ora 10.00, și aici va fi ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 m, izolat sub 50 m.

Totodată, în în zona de munte a județelor Caraş-Severin și Hunedoara vântul va atinge la rafală, până la ora 10.00, 90-110 de km/h. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui accident sau a vremii nefavorabile, nici probleme semnificative privind fluența traficului pe arterele principale.

Pe unele drumuri din județele Arad, Bihor și Timiș se semnalează ceață. De asemenea, ninsori slabe se semnalează pe unele artere din județele Brașov, Covasna și Suceava.

___________________________________________________________________________________________

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, avertizări nowcasting cod galben de ceaţă şi vânt valabile pe durata orelor următoare în cinci judeţe.

Conform ANM, până la ora 10.00 în zona de munte a județelor Caraş-Severin și Hunedoara vântul va atinge la rafală 90-110 de km/h. În județele Arad, Bihor și Timiş se anunță, până la ora 8.00, ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 m, izolat sub 50 m, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel