ANM, prognoza meteo. Cod Galben de fenomene severe imediate. Alertă de vreme rea în vigoare!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Vizita Papa Francisc Bucuresti 2019. Prognoza meteo speciala
Vizita Papa Francisc Bucuresti 2019. Prognoza meteo speciala
ANM, prognoza meteo. Cod Galben de fenomene severe imediate. Alertă de vreme rea în vigoare! / Meteorologii au emis alerte meteo de vreme rea, informări meteo, dar și prognoze speciale. 

ANM, prognoza meteo. Cod Galben de fenomene severe imediate. Alertă de vreme rea în vigoare! / Până la ora 10:00, este Cod Galben de ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, în județele: Suceava (zona joasă), Vaslui, Botoșani, Galați, Iași, Bacău (zona joasă). 

Informare meteo până duminică 

ANM, prognoza meteo. Cod Galben de fenomene severe imediate. Alertă de vreme rea în vigoare!  Totodată, de ieri a intrat în vigoare o informare meteo valabilă până-n 19 mai, la ora 10:00. Alerta meteo este de manifestări de instabilitate atmosferică. 

”În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelie și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15...25 l/mp și pe arii restrânse 35...40 l/mp.” anunță ANM. 

Prognoză meteo specială pentru București

ANM, prognoza meteo. Cod Galben de fenomene severe imediate. Alertă de vreme rea în vigoare!  A fost emisă și o prognoză meteo specială pentru București, până duminică dimineață la ora 10:00. Vor fi averse, descărcări electrice şi intensificările vântului.  În intervalul 16 mai, ora 10:00 - 19 mai, ora 10:00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor fi de 15 - 20 l/mp şi, izolat, 25 l/mp. Temperaturile maxime vor ajunge vineri la 24 - 25 de grade, iar sâmbătă la 25 - 26 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 12 şi 14 grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel