Urmărește emisiunea live
ANM, prognoza meteo. COD GALBEN, alertă de vreme rea până miercuri
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Vremea
Vremea
ANM, prognoza meteo. COD GALBEN, alertă de vreme rea până miercuri  Meteorologii au emis o nouă alertă meteo de Cod Galben. 

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN, alertă de vreme rea până miercuri Până astăzi, la ora 22:00, este în vigoare Codul Galben de ninsori în general moderate și strat de zăpadă în zona Carpaților Orientali și în Moldova, unde ”temporar va ninge în general moderat cantitativ și se va depune strat de zăpadă local mai consistent. Vor fi intervale de timp în care vântul va avea intensificări cu rafale ce vor atinge viteze, în general, între 40 și 50 km/h, în special în jumătatea de sud a Moldovei.”

La ora 20:00, ies de sub Cod Galben de intensificări ale vântului, predominant ploi însemnate cantitativ, județele Tulcea, Buzău, Brăila. 

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN, alertă de vreme rea până miercuri De mâine dimineață (marți), de la ora 06:00, până în 21 noiembrie, la ora 10:00, este Cod Galben de polei, precipitații moderate cantitativ – ploaie, mixte la munte, mai ales ninsoare în Moldova, intensificări ale vântului. 

”În intervalul menționat se vor semnala precipitații moderate cantitativ, mai ales sub formă de ploaie, mixte la munte și predominant ninsori în Moldova. Pe arii restrânse se va semnala polei, la început în Oltenia, apoi și în celelalte regiuni.

Temporar vântul va avea unele intensificări în jumătatea de sud a țării și în zonele montante, cu viteze mai mari în sudul Banatului, unde la rafală se vor depăși 70...75 km/h.” anunță ANM. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel