ANM, prognoza meteo. Alertă de VREME rea în toată țara: Instabilitate atmosferică, cantități de apă însemnate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
ANM, prognoza meteo. Alertă de VREME rea în toată țara  Meteorologii au emis o alertă meteo în urmă cu puțin timp. Aceasta este valabilă pentru următoarele două zile. 

ANM, prognoza meteo. Alertă de VREME rea în toată țara O avertizare meteo de instabilitate atmosferică și cantități de apă însemnate a fost emisă de meteorologi. Atenționarea este valabilă de astăzi, 13 iulie, ora 13:00, până pe data de 15 iulie, ora 21:00.

ANM, prognoza meteo. Alertă de VREME rea în toată țara În intervalul menționat instabilitatea atmosferică se va accentua, în după-amiaza zilei de sâmbătă (13 iulie) în nord-vestul, vestul și local centrul țării, precum și în zona Carpaților Occidentali și Meridionali, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică (13/14 iulie) și în sud-vestul și sudul extrem al teritoriului.

ANM, prognoza meteo. Alertă de VREME rea în toată țara Duminică (14 iulie), manifestările instabilității atmosferice vor cuprinde majoritatea regiunilor, exceptând sud-estul extrem, iar luni (15 iulie) se vor semnala cu precădere în jumătatea estică a țării.

ANM, prognoza meteo. Alertă de VREME rea în toată țara Astfel, vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări temporare ale vântului și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20 l/mp și izolat 40...50 l/mp.

ANM, prognoza meteo. Alertă de VREME rea în toată țara În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza mesajul prin avertizări de vreme severă imediată.

Vezi și: ANM, prognoza meteo BUCURESTI. Vreme: Temperatura scade brusc, averse, descărcări electrice și vânt puternic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel