Urmărește emisiunea live
ANM: Cod galben de ploi, până marți seara
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Administrația Națională de Meteorologie menține avertizarea de Cod galben de ploi însemnate cantitativ într-o parte din țară.

Astfel, până marț'i, 27 septembrie, orele 22:00, local în Maramureș, Banat, zona montană a Olteniei, în Carpații Occidentali și nordul Carpaților Orientali vor fi perioade cu averse, însoțite pe alocuri de descărcări electrice. În special prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp.

Notă: În după-amiaza zilei de marți (27 septembrie) în sud-vestul și centrul țării, iar spre seară și noaptea (27/28 septembrie) în sud și sud-est, local vor fi manifestări de instabilitate atmosferică.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Vezi și: ANM, prognoza meteo pe regiuni. Vremea 26 septembrie - 9 octombrie: Scad temperaturile la maxime de 20 de grade, specifice perioadei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel