Urmărește emisiunea live
ANM, avertizare de tipul COD GALBEN. Ce zone sunt vizate
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
A fost emisă alertă meteo de Cod Galben, dar și prognoza specială pentru București.  

Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizare de Cod Galben de astăzi, de la ora 12:00, până la ora 15:00. Meteorologii anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată.

În intervalul menționat, în Muntenia, Dobrogea și estul Olteniei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu viteze de 55....65 km/h și izolat de peste 70...80 km/h, pe alocuri vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25...35 l/mp.

Prognoza specială pentru București

PROGNOZĂ SPECIALĂ PENTRU INTERVALUL 14.05.2022 ORA 12:00 - 15.05.2022 ORA 10:00 ZONA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI

Vremea va fi instabilă. Cerul va fi variabil, dar mai ales după-amiază vor fi înnorări și averse torențiale (în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra 5...15 l/mp și izolat peste 25 l/mp), însoțite de descărcări electrice și posibil vijelii și grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 14...16 grade.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații meteorologice, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel