Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 09 noi 2020 / 10:52
ANM, prognoza meteo pe REGIUNI. Vremea în următoarele două săptămâni
ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 22 noiembrie 2020.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 22 noiembrie 2020. BANAT 

 

ANM, prognoza meteo. În prima săptămână valorile termice nu vor avea variații semnificative; media maximelor  va fi între 11 și 13 grade, iar a minimelor între 3 și 5 grade. În cea de a doua săptămână regimul  termic va marca o scădere, astfel încât media regională a temperaturilor maxime va scădea  până în jurul a 8 grade, iar minimele se vor situa în general între -1 și 2 grade. 

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea de ploaie va fi în creștere după data de 12 noiembrie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 22 noiembrie 2020. CRIŞANA 

 

ANM, prognoza meteo. În prima zi media maximelor termice se va situa în jurul a 13 grade, iar a minimelor va fi de  3...4 grade. În cea de a doua zi valorile termice diurne vor scădea cu aproximativ 3 grade, dar  cele minime nu se vor modifica semnificativ. Apoi, până la finalul primei săptămâni mediile  termice nu vor avea variații importante, dar în cea de a doua săptămână se va răci, astfel încât,  în ultimele zile de prognoză media maximelor se va situa în general între 5 și 7 grade, iar a  minimelor va fi în jurul a 0 grade. 

ANM, prognoza meteo. Trecător va ploua slab, izolat în prima săptămână și posibil local, în cea de a doua.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 22 noiembrie 2020. TRANSILVANIA 

 

ANM, prognoza meteo. Regimul termic va marca o scădere treptată, de la o medie a maximelor termice de 13  grade în prima zi de prognoză, până în jurul a 6 grade în ultimele și de la o medie a minimelor  termice de 1...3 grade în prima săptămână, până în jurul a -2 grade în cea de a doua.  

ANM, prognoza meteo. Trecător și pe arii restrânse vor fi posibile burnițe în prima săptămână și ploi slabe în cea  de a doua.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 22 noiembrie 2020. MARAMUREŞ

 

ANM, prognoza meteo. Maximele termice vor fi în scădere treptată în cea mai mare parte a intervalului, de la  13...14 grade în prima zi, până în jurul a 6 grade spre finalul intervalului de prognoză. Media  temperaturilor minime va depăși ușor 0 grade în prima săptămână, iar în cea de a doua va  coborî sub pragul de îngheț și se va situa în general între -1 și -3 grade.  

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în cea de a doua săptămână.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 22 noiembrie 2020. MOLDOVA 

 

ANM, prognoza meteo. Vremea va fi în general închisă, iar valorile termice diurne vor marca o scădere treptată și  aproape constantă în prima săptămână de prognoză, astfel încât media regională a acestora  va coborî de la 13 până spre 6 grade, dar se vor plafona la această valoare pe tot parcursul  celei de a doua săptămâni. Temperaturile minime vor caracteriza o vreme caldă pentru această  perioadă în primele nopți, când media lor va fi de 4...6 grade, însă din 12 noiembrie vor scădea  treptat, de la valori mediate de 2 grade spre valori negative, respectiv -2 grade în 17 noiembrie,  după care vor avea doar mici variații în jurul valorii de 0 grade. 

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea de precipitații va fi destul de mică pe aproape tot parcursul intervalului de  prognoză, acestea se vor semnala pe arii restrânse, în general slabe cantitativ. Excepție va  face sfârșitul primei săptămâni și perioada 18...21 noiembrie cand sunt semnale că se pot  extinde ca arie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 22 noiembrie 2020. DOBROGEA 

 

ANM, prognoza meteo. Prima săptămână de prognoză va fi caracterizată de valori termice diurne în scădere, cu  valori mediate regional ce vor porni de la 14 grade și vor ajunge la 8 grade, iar acestea nu vor  mai avea variații pe tot parcursul intervalului 15...22 noiembrie. Nopțile vor fi destul de calde în  cea mai mare parte a regiunii, pe fondul existenței unui plafon noros în general persistent, sau a prezenței ceții, ceea ce va determina medii de 6...8 grade în intervalul 9...14 noiembrie, apoi  vor scădea ușor, la valori mediate între 2 și 4 grade în perioada 15...22 noiembrie. 

ANM, prognoza meteo. Până în 12 noiembrie probabilitatea de precipitații va fi scăzută, vor fi doar ploi slabe sau  burniță pe spații mici, însă după această dată și până la finalul intervalului există semnale că  acestea vor fi în extindere.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 22 noiembrie 2020. MUNTENIA 

 

ANM, prognoza meteo. Vremea va fi în general închisă, cu nebulozitate sau ceață mai ales în zonele joase de  relief, condiții în care, în prima săptămână de prognoză, regimul termic nocturn va fi unul plăcut,  cu temperaturi peste cele specifice perioadei, mediate regional la valori de 4...6 grade. În  săptămâna a doua, minimele vor fi mai scăzute, mediate în jurul a 0 grade. Temperaturile  maxime însă, vor scădea treptat în intervalul 9...15 noiembrie, astfel că media acestora va  coborî de la 14 la 8 grade, dar se vor stabiliza la această valoare pe restul perioadei până la  final. 

ANM, prognoza meteo. Ploi slabe și pe arii restrânse se vor semnala pe aproape tot parcursul intervalului, doar  între 18 și 21 noiembrie vor fi probabil în extindere ușoară. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 22 noiembrie 2020. OLTENIA 

 

ANM, prognoza meteo. Vremea se va menține închisă în cea mai mare parte a intervalului de prognoză, iar în  prima săptămână și valorile termice diurne vor marca o scădere, de la medii ale maximelor de  13 până la 9 grade, însă în cea de a doua nu vor mai varia semnificativ, se vor situa între 7 și 9  grade. Minimele nopților vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit în intervalul 10...15 noiembrie,  cu medii de 4...6 grade, apoi vor marca și acestea o scădere, astfel că vor fi valori de 0...1 grad.  

ANM, prognoza meteo. Regimul pluviometric va fi deficitar până în 17 noiembrie, cu ploi puține și slabe cantitativ,  iar până la finalul prognozei va crește probabilitatea de ploaie pe suprafețe mai mari.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 22 noiembrie 2020. LA MUNTE 

 

ANM, prognoza meteo. În prima săptămână vremea se va răci, iar media maximelor va scădea de la 11...12  grade în prima zi, până la 2...3 grade în weekend. Minimele vor fi în medie între 2 și 4 grade în  primele zile și vor scădea sub zero grade în ultimele. În cea de a doua săptămână maximele vor  fi cuprinse în general între 0 și 4 grade, iar minimele aproximativ între -6 și -2 grade. 

ANM, prognoza meteo. După data de 12 noiembrie, trecător vor fi precipitații slabe, izolat la început, apoi posibil  local.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro