Aniversare Prinţul Charles. Oaspeți de seamă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Prințul Charles împlinește astăzi 70 de ani. Cu ocazia aniversării sale,  Regina Elisabeta a II-a organizat o recepţie şi un dineu, la Palatul Buckingham, la care au participat, pe lângă numeroasa sa familie, şi multe capete încoronate de peste mări şi ţări.  Clarence House a publicat, pe contul de Twitter, două fotografii extraordinare, care îl reprezintă pe Charles într-un mod în care nu a fost văzut până acum. Plin de viață și înconjurat de cei dragi, fotografiile cu Prințul de Wales au făcut înconjurul lumii.  

Regele Harald al Norvegiei şi regina Sonja, dar şi fiul lor prinţul Haakon şi soţia sa Mette Marit, regele şi regina Belgiei, prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary, prinţesa Beatrix a Olandei, s-au numărat printre oaspeţii de seamă.

Preşedintele Klaus Iohannis, care a făcut miercuri o vizită oficială în Marea Britanie, a participat şi la petrecerile aniversare organizate în cinstea prinţului de Wales.

Fotografii emoționante cu familia Prințului Charles

Cu ocazia aniversării sale, Clarence House a publicat, pe contul de Twitter, două fotografii extraordinare, care îl reprezintă pe Charles într-un mod în care nu a fost văzut până acum. Plin de viață și înconjurat de cei dragi, fotografiile cu Prințul de Wales au făcut înconjurul lumii.

În cele două fotografii, Prințul Charles și Camilla, ducesă de Cornwall, stau așezați pe o bancă la reședința lor, fiind înconjurați de fiii lui, Prințul William și Prințul Harry, și soțiile lor. Prințul Charles își ține în brațe nepotul, pe Prințul George, iar lângă Camilla stă așezată Prințesa Charlotte. Mezinul Ducelui și Ducesei de Cambridge, Prințul Louis, se află în brațele mamei lui.

De departe, unul dintre cele mai emoționante momente este acela în care membrii familiei regale sunt surprinși râzând cu gura până la urechi.

Imaginile au fost realizate în septembrie, în grădina Clarence House de fotograful Chris Jackson. El este autorul și pozei oficiale date publicității de familia Prințului William la aniversarea a 4 ani a Prințului George.

CITEȘTE ȘI Aniversare Prințul Charles. Moment inedit. Cine i-a cântat La mulți ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel