Urmărește emisiunea live
Aniversare Prințul Charles. Moment inedit. Cine i-a cântat La mulți ani
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Prinţul de Wales s-a aflat miercuri, la aniversarea a 70 de ani, în mijlocul a 70 de septuagenari născuţi în acelaşi an ca şi el şi în faţa cărora a ţinut un discurs improvizat, a tăiat un tort aniversar şi a primit cadouri, relatează Press Association.

Când a sosit împreună cu ducesa Cornwall la Spencer House, unde a avut loc întâlnirea cu grupul de persoane de aceeaşi vârstă ca şi el, Charles a fost întrebat de ziariştii care îl aşteptau cum s-a simţit în această zi.

El a răspuns: "Cum mă simt? Mai bătrân, mai bătrân. Şi a glumit, în continuare: "Nu sunt sigur, este mai degrabă ca o indigestie, multe momente fericite nu mai sunt acelaşi lucru pe măsură ce îmbătrâneşti".

Într-un recent documentar, Camilla a spus că soţul său este doritor să-i ajute pe alţii şi când este întrebat dacă îşi va reduce eforturile, aşa cum familia lui pare să vrea, moştenitorul tronului a spus: "Nu ştiu, le puteţi vedea reduse, dar sigure.

Întrebată dacă a găsit un cadou pentru bărbatul despre care a afirmat anterior că este o persoană pentru care este dificil să cumperi cadouri, Camilla a spus că a ales unul, dar nu va dezvălui despre ce este vorba.

Ce cadouri a primit

Charles a primit un dar şi de la ziariştii care îl aşteptau şi, când a văzut un balon marcat cu cea de-a 70-a aniversare, a glumit: "Nu ştiam că v-aţi specializat în baloane".

De asemenea, a acceptat o pungă strălucitoare conţinând un spray pentru a îndepărta scumpele sale veveriţe roşii de pe mesele păsărilor şi a spus râzând: "Unde găsiţi aceste lucruri oribile?"

70 de septuagenari speciali, invitați

Charles şi Camilla s-au deplasat de la casa Clarence House la Spencer House din apropiere - fosta casă a familiei Dianei - pentru a se întâlni cu grupul celor 70 de septuagenari speciali.

Întâlnirea a fost organizată de ziarul The Sun, care a selectat cei 70 de invitaţi, voluntari implicaţi activ într-un număr de organizaţii de caritate ale cuplului regal, printre care se numără Prince's Trust, Silver Line, Maggie's şi Barnardo's.

Familia Spencer a locuit ultima oară în acest conac din Londra construit în secolul al XVIII-lea în anii 1920 şi în prezent este închiriat unei companii de investiţii prezidate de Lordul Rothschild, care a renovat proprietatea.

Imediat ce cuplul a intrat în clădire, grupul de 70 de persoane a început să-i cânte "La mulţi ani" prinţului înainte de a face împreună o fotografie.

VEZI ȘI Aniversare Prinţul Charles. Oaspeți de seamă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel