Data actualizării:
Data publicării:

Animalele de companie ale Familiei Regale britanice despre care puțină lume știe. Cine a fost preferatul Prințului William

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Membrii Familiei Regale britanice au și animale despre care publicul larg știe mai puțin.

Membrii Familiei Regale britanice sunt bine cunoscuți ca fiind mari iubitori de animale, dar unele dintre animalele de companie pe care le-au păstrat de-a lungul anilor vor fi probabil o surpriză pentru public, scrie Mirror.

Regretata Regina Elisabeta a II-a era atât de îndrăgostită de Welsh Corgi, cai și ponei, încât unii dintre ei și-au făcut apariția chiar în timpul procesiunii funerare din Windsor. Regina Camilla - mândră proprietară a doi câini Jack Russell Terrier - a lucrat, de asemenea, neobosită ca patron al Battersea Dog's Home, pentru a promova această cauză, iar Prințul Michael de Kent este președintele organizației de caritate, care are legături regale din 1885, când Regina Victoria a devenit patron.

Ce animal avea Regina Elisabeta în copilărie

Casa Windsor își adoră prietenii îmblăniți și, în timp ce mulțimea lor de câini de familie este, în special, bine cunoscută publicului, unele dintre legăturile lor cu aceste animale de companie rămân a fi mai puțin cunoscute. Unele dintre animalele de companie surprinzătoare ale familiei de-a lungul anilor sunt foarte ciudate și rare, începând cu unul dintre animalele de companie din copilăria regretatei Reginei Elisabeta - un cameleon. Împărtășindu-și responsabilitățile cu sora ei mai mică, Prințesa Margareta, cele două erau proprietare serioase, un autor regal dezvăluind în Hello Magazine că surorile obișnuiau chiar să strângă un sortiment de muște moarte pentru ca animalul lor de companie iubit să le mănânce.

Lista animalelor de companie neobișnuite deținute de Familia Regală include și o broască țestoasă deținută de Prințul Edward - fratele mai mic al Regelui Charles. A numit-o Marmite, iar Edward a dezvăluit la un moment dat că broasca țestoasă a familiei a fost în mare măsură vedeta spectacolului în casa lor.

" Avem doi câini și avem și o broască țestoasă – care practic conduce casa!”, a spus acesta.

Animalul preferat al Prințului William

În timp ce câinii din familia Prințului William au fost bine mediatizați, mulți nu știu că el a avut în copilărie un alt animal de companie pe care se spunea că-l adora: un iepure cu urechile zdrobite. Iepurașul a trăit o viață de lux în propria sa colibă ​​din Highgrove - moșia lui Charles Gloucestershire - iar William a împărțit animalul de companie iubit cu fratele său mai mic, Prințul Harry.

William și Harry nu au fost singurii membri ai Familiei Regale care au împărțit un animal de companie în copilărie. Prințul George și Prințesa Charlotte au  împărțit un hamster, numit Marvin. Kate a dezvăluit odată că Charlotte adora creatura minusculă, pentru că „mustățile îi gâdilă mereu fața”. Lista animalelor regale a crescut după ce Meghan și Harry au decis să păstreze pui de companie și chiar au adoptat o găină de la o prietenă celebră: Ellen Degeneres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel