ANI: Monica Pop, conflict de interese. Incorect, spune medicul
Data publicării:
Autor: florin, Florin Pupăză
WhatsApp
monica_pop
monica_pop

Potrivit unui comunicat al ANI, Monica Pop, manager al Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice, ar fi încălcat regimul juridic al conflictului de interese în materie penală, întrucât, în calitate de manager, a încheiat în perioada 2010 - 2013 un număr de 62 de contracte de asistenţă juridică şi de reprezentare în instanţă a intereselor spitalului cu cabinetele de avocatură Puiu Gabriela şi Gătejeanu Florian. Monica Pop a infirmat și a nuanțat informațiile.

"Ştirea difuzată de către Agenţia Naţională de Integritate este incorectă. Nu am fost reprezentată de o casă de avocatură ci de un avocat şi numai în calitatea mea de director de spital, într-un litigiu de muncă cu o asistentă medicală ce prezintă o gravă patologie psihiatrică. Acest angajat reprezenta un real pericol pentru pacienţi. Acest fapt, precum şi actele de indisciplină repetate au dus la desfacerea contractului de muncă", a declarat Monica Pop.

"Această asistentă a avut şi are sute de procese cu toţi miniştrii Sănătăţii, cu Direcţia de Sănătate Publică, cu toţi procurorii şi judecătorii care i-au dat soluţii defavorabile, precum şi cu inspectorii ANI. A pierdut toate procesele cu spitalul", a mai declarat Monica Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel