Urmărește emisiunea live
ANI GREI de PUȘCĂRIE! TOTUL despre cazul bărbatului din Cluj suspectat că și-a înjunghiat MORTAL copilul pentru a se răzbuna pe soție
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Bărbatul din Cluj suspectat că și-a ucis copilul de opt ani pentru a se răzbuna pe soție riscă ani grei de închisoare.

T.G. se află în prezent în stare stabilă în spitalul din Cluj, după ce a fost prins de polițiști, marți seară, în zona localității Filea de Jos. Bărbatul este suspectat că și-a înjunghiat fiul de trei ori în stern, una dintre răni fiind mai adâncă. 

Trupul neînsuflețit al copilului de opt ani a fost găsit în mașina individului, abandonată pe marginea șoselei, la trei zile după sesizarea dispariției. 

Bărbatul nu a mai putut fi contactat de pe 25 iulie și ar fi comis crima mânat de răzbunare față de soție. Când i-a văzut pe polițiști, la aproximativ trei kilometri de locul în care abandonase mașina cu cadavrul fiului, bărbatul a încercat să-și ia viața. 

Preluat de o ambulanță, T.G. a fost audiat preliminar în drum spre spital. Surse din anchetă susțin că bărbatul i-a mărturisit procurorului că a încercat să-și pună capăt zilelor, dar nu a avut suficient curaj.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, fiind vorba despre o suspiciune de omor.

Ce riscă tatăl copilului de opt găsit înjunghiat

Dacă va fi găsit vinovat pentru infracțiunea de omor, conform Codului Penal, bărbatul riscă să petreacă după gratii între 10 și 20 de ani de închisoare, dar și interzicerea exercității unor drepturi.

De cealaltă parte, dacă vorbim de acuzația de omor calificat, respectiv dacă oamenii legii vor stabili că omorul a fost săvârșit cu premeditare ori prin cruzimi, bărbatul riscă detențiune pe viață sau închisoare de la 15 la 25 de ani și înterzicerea exercității unor drepturi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel