Anglia şi Franţa au început Campionatul European Under-21 cu eşecuri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Selecţionatele Angliei şi Franţei, cotate printre favorite indiferent de categoria de vârstă sau competiţie, au debutat cu înfrângeri, joi, la Campionatul European de fotbal Under-21 din Ungaria şi Slovenia.

În Grupa C, Franţa a fost învinsă de Danemarca, fosta adversară a României în preliminarii, cu 1-0, prin golul marcat de Anders Dreyer (75), la Szombathely. Echipa antrenată de Sylvain Ripoll a avut o bară în prima repriză prin Gouiri, jucător la OGC Nice.

În celălalt meci, la Gyor, Rusia a dispus de Islanda cu 4-1, prin golurile înscrise de Fedor Cealov (31 - penalty), Nair Tiknizian (42), Arsen Zaharian (45+2), jucător de doar 17 ani, şi Denis Makarov (53), respectiv Sveinn Aron Gudjohnsen (59).

În Grupa D, la Koper, Anglia a pierdut în faţa Elveţiei, cu 0-1, diferenţa fiind făcută de golul lui Dan Ndoye (78). Echipa Elveţiei a avut şi o bară, prin Bastien Toma.

Portugalia a învins Croaţia cu 1-0, tot la Koper, prin reuşita lui Fabio Vieira (68). Lusitanii au avut şi o bară, prin Diogo Queiros.

Faza grupelor va avea loc în perioada 24-31 martie, iar primele două clasate în fiecare grupă se vor califica la turneul Final 8, care e programat între 31 mai şi 6 iunie, în aceleaşi ţări, Slovenia şi Ungaria, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel