Angelina Jolie visa să devină director de pompe funebre, dacă nu mergea cu actoria. Alte 4 lucruri pe care nu le știi despre ea
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook Angelina Jolie
Foto: Facebook Angelina Jolie
Știai că Angelina Jolie visa să se facă director de pompe funebre, dacă nu îi mergea cu actoria?

Angelina Jolie strălucește ​​pe scena de la Hollywood de zeci de ani și, deși aproape toată lumea știe multe despre cariera ei de poveste și despre cei șase copii pe care îi are, multe lucruri din viața ei personală rămân încă pentru mulți o enigmă. Mai jos găsiți cinci lucruri pe care probabil  nu le știați despre Jolie.

Avea un plan de rezervă dacă nu mergea cu actoria 


În adolescență, Jolie plănuia să devină fie model, fie director de pompe funebre. "Sună ca un lucru foarte ciudat, excentric, întunecat de făcut, dar, de fapt, mi-am pierdut bunicul și am fost foarte supărată de înmormântarea lui", a spus ea pentru 60 Minutes în 2011, adăugând: "Cum pleacă cineva din viață și cum se descurcă familia cu această plecare, dar și ceea ce este moartea, ar trebui abordat într-un mod diferit. Dacă toată chestia asta cu actoria nu mergea, asta avea să fie calea mea".

Este o fană a acupuncturii


Jolie a declarat pentru Vanity Fair în 2017 că a dezvoltat o afecțiune numită paralizia lui Bell, care provoacă amorțire pe o parte a feței unei persoane din cauza leziunilor nervoase. Ea a spus că acupunctura că a ajutat-o ​​să se recupereze complet, scrie Vogue.

Își încurajează copiii să exploreze lumea prin limbaj


Jolie și familia ei s-au concentrat pe învățarea mai multor limbi în timpul carantinei, actrița spunând BBC: "Toți copiii învață limbi diferite. I-am întrebat ce limbi vor să învețe și Shi învață Khmai, care este o limbă cambodgiană, Pax se concentrează pe vietnameză, Mad a trecut la germană și rusă, Z vorbește franceză, Vivienne chiar își dorea să învețe arabă și Knox este învață limbajul semnelor".

A fost ambasador al agenției ONU pentru refugiați UNHCR


În aprilie 2012, Angelina Jolie a câștigat titlul de trimis special, după ani de muncă ca ambasador de bunăvoință pentru Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați.

Nu îi este frică să se apropie de insecte


În 2017, Jolie a fost filmată prăjind delicatese cambodgiene din greier, scorpion și tarantula pentru copiii ei. "Shiloh iubește tarantulele", a dezvăluit Jolie pentru Good Morning America. "Pot mânca o pungă de greieri ca și cum aș mânca o pungă de chipsuri", a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel