Angela Similea, retragere definitivă. Motivele îndrăgitei artiste
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Angela Similea, regina muzicii uşoare româneşti, care a făcut furori cu melodiile de suflet "Casa mea", "Nu-mi lua iubirea" sau "Dacă n-ai fi existat", a decis să spună "adio" scenei.

Decizia ei, care va întrista o ţară întreagă, vine după un lung şir de evenimente dureroase, decesul unor persoane dragi, dar şi din cauză că radiourile nu o mai difuzează.

Angela Similea (71 de ani), diva muzicii din Epoca de Aur, a fost dintotdeauna o prezenţă discretă, iar în ultimii ani s-a retras din activitatea publică, dar şi din cea muzicală, informează Click. Nu mai există cale de întoarcere şi că solista a pus cruce defintiv activităţii care i-a adus gloria: muzica.

Decizia Angelei a venit după o perioadă foarte grea din viaţa ei. Mai întâi i-a murit mama, în toamna anului 2010, apoi, în aprilie 2011, s-a stins din viaţă soţul ei, Victor Surdu, în urma unei boli necruţătoare. Ce a urmat a fost greu de dus: datoriile la bancă, în urma unui credit de 698.000 de euro, au copleşit-o, aşa că artista a pierdut mai multe proprietăţi. În septembrie 2014, ea şi-a scos la vânzare conacul cu 16 camere din satul Mataraua, comuna Belciugatele, însă nu a reuşit să-l vândă chiar dacă a lăsat 100.000 de euro din preţul iniţial, de 750.000 de euro, potrivit sursei citate.

În ultimii ani Angela Similea s-a mutat în Statele Unite ale Americii, alături de fiul ei și nepoți.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel