ANGELA MERKEL, în ipostaze inedite - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Cancelarul german Angela Merkel a fost fotografiat în ipostaze inedite în timpul meciului GERMANIA - PORTUGALIA 4-0 , din GRUPA G de la CUPA MONDIALĂ FIFA 2014 din BRAZILIA.

Vezi și: Mirel Palada, revoltat după Germania - Portugalia 4-0: Kill me! Kill me! Sandor Clegane a fost portughez în seara asta


CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Angela Merkel a fost încântată de prestația jucătorilor antrenați de Joachim Loew și de rezultatul excelent obținut de aceștia în meciul de debut la CUPA MONDIALĂ 2014.

La finalul partidei, cancelarul german i-a vizitat pe Muller și compania în vestiar.

"Cancelarul ne-a vizitat și a ținut un scurt discurs echipei. A spus că i-a făcut plăcere ne vadă cum câștigăm, după ce a făcut o călătorie atât de lungă. Echipa a fost fericită. Cred că este minunat faptul că doamna Merkel s-a deplasat până aici. Suntem mereu bucuroși atunci când vine la vestiare", a declarat selecționerul neamț, după meciul cu Portugalia.

Angela Merkel a urmărit partida Germania — Portugalia alături de președintele FIFA, Joseph Blatter, și de conducătorul Federației germane de fotbal, Wolfgang Niersbach.

"Am fost cu adevărat fericiți să ne întâlnim cu cancelarul Angela Merkel. Am făcut o fotografie împreună și ne-a spus că va reveni pentru finală", a spus și atacantul Lukas Podolski, după confruntarea cu lusitanii.

Citește și: CAMPIONATUL MONDIAL 2014: PROGRAM, REZULTATE, CLASAMENTE din GRUPE și TELEVIZĂRI, pe DCNEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel