Angajatul unei spălătorii din Capitală, lovit intenționat cu mașina de un client supărat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Angajatul unei spălătorii din Capitală, lovit intenționat cu mașina de un client supărat / Foto: Captură video Realitatea Plus
Angajatul unei spălătorii din Capitală, lovit intenționat cu mașina de un client supărat / Foto: Captură video Realitatea Plus
Angajatul unei spălătorii din Capitală a fost lovit intenționat  cu mașina de un client recalcitrant.

UPDATE:

Bărbatul care ar fi lovit intenţionat cu maşina angajatul unei societăţi, în parcarea unui complex comercial, s-a prezentat la Poliţie, informează joi Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri efectuează cercetări pentru tentativă la omor, după ce Poliţia a fost sesizată că, în parcarea unui complex comercial, un bărbat, angajat al unei societăţi comerciale, a fost lovit de către un autoturism.

"Având în vedere faptul că din primele date reieşea că fapta ar fi fost comisă cu intenţie, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri. Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, joi, Agerpres.

A fost efectuată cercetarea la faţa locului şi au fost audiate mai multe persoane, iar în urma investigaţiilor a fost depistat autoturismul.

"De asemenea, a fost stabilită identitatea unui bărbat, care posibil s-a aflat la volanul autoturismului. Procurorul criminalist a dispus măsuri în vederea depistării acestuia, pentru clarificarea situaţiei de fapt şi de drept", arată sursa citată. 

Știrea inițială:

Angajatul unei spălătorii auto din Capitală a fost călcat intenționat cu mașina de un client recalcitrant. Totul s-a întâmplat în parcarea unui mall din Capitală, iar imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere. Polițiștii de la Omoruri au deschis un dosar penal și îl caută pe bărbatul care era la volanul mașinii, relatează Realitatea Plus.

Se pare că totul a pornit de la banii pe care trebuia să îi achite respectivul client pentru serviciile de care a beneficiat la spălătorie. Nemulțumit de suma care i-a fost cerută pentru spălarea mașinii, bărbatul a părăsit pentru scurt timp spălătoria fără să achite serviciile. Ulterior, acesta s-a întors și l-a lovit în plin pe unul dintre angajații spălătoriei.

Polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. În prezent, bărbatul vinovat de rănirea angajatului spălătoriei este căutat de oamenii legii. Mașina cu care acesta a lovit angajatul spălătoriei a fost identificată, la fel și bărbatul care se afla la conducerea acesteia. Urmează însă de stabilit dacă acesta este și proprietarul mașinii. 

De cealaltă parte, angajatul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.. Starea sa de sănătate este una stabilă, potrivit medicilor, care îl țin în continuare sub observație

Un bărbat din Capitală a lovit intenționat cu mașina un cărucior în care se afla un copil

Un caz similar s-a produs în luna ianuarie, tot în Capitală. Un bărbat a lovit intenționat cu mașina un cărucior în care se află un copil și a fugit de la locul incidentului.

Imaginile revoltătoare au fost postate pe o rețea socială. În video se vede cum șoferul urcă în mașină și, în momentul în care pleacă de pe locul de parcare, împinge căruciorul în care se afla copilul. Ulterior, șoferul a plecat de la locul incidentului.

"Mai zi, zi, că mi-ai lovit și căruțul. Zi pe trotuar, uite cum ești.", se aude spunând tatăl copilului, care este nervos pe șofer.

Tatăl copilului a sunat la poliție, iar cazul a fost preluat de polițiștii de la Secția 25. Oamenii legii l-au găsit în scurt timp pe șofer și l-au arestat. Vezi video AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel