România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 12 sep, 02:59
Angajaţi Waze, CONCEDIAŢI de Google. Care este motivul
Google a anunţat că va concedia mai mulţi dintre angajaţii Waze. 

Deși este deținut de Google, Waze nu este scutit de restructurări de personal și „optimizări” de costuri, gigantul american decizând să trimită acasă 5% din personalul angajat la nivel gobal, unele regiuni ale lumii fiind mai puțin afectate decât altele.

Vestea bună este că numai 30 de persoane din colectivul de 555 angajați Waze rămân fără un loc de muncă, regiunile vizate fiind Asia-Pacific și America Latină, unde Google caută să-și reorganizeze activitatea. Vestea proastă este că reducerea de personal este doar consecința unei reduceri mult mai drastice a mobilității populației în diverse regiuni ale lumii, consecință pentru încetinirea dramatică a economiei globale, scrie go4it.ro

În aprilie, Waze a detaliat într-o postare pe blog exact cât de grav scad unii dintre indicatori. Spre exemplu, la nivel global, utilizatorii Waze au condus cu 60% mai puțini kilometri în luna martie, când măsurile de carantină au început să intre în vigoare, comparativ cu februarie. Italia, cel mai greu lovită de Coronavirus, a înregistrat o scădere de 90% a călătoriilor cu mașina. Recunoscuți pentru media anuală foarte mare de kilometri, cetățenii americani și-au redus și ei cu aproximativ 60 la sută călătoriile.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro