Angajaţi ai STB intervin la deszăpezirea refugiilor de tramvai
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook
Angajații STB continuă operațiunile de deszăpezire a refugiilor de tramvai.

Peste 200 de angajaţi ai Societăţii de Transport Bucureşti (STB) au intervenit în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă şi participă în continuare la deszăpezirea refugiilor de tramvai prin aplicarea de soluţii antiderapante.

Potrivit unui comunicat al STB, compania a intervenit operativ, în cursul nopţii, cu material antiderapant pe linia de tramvai pe unde circulă autobuzele societăţii, folosind utilajele proprii achiziţionate la sfârşitul anului 2022, pentru a asigura mobilitatea urbană în condiţii normale, prin curse regulate şi rapide.

'Continuăm curăţarea traseelor şi a refugiilor de tramvai şi pe parcursul acestei zilei şi vom interveni operativ la orice posibil incident semnalat ca urmare a ninsorii. Prioritatea noastră este să asigurăm în orice condiţii meteorologice un transport public sigur şi eficient pentru bucureşteni', a declarat directorul general al STB, Adrian Criţ, potrivit Agerpres.

Comunicatul STB

În cursul nopții trecute, STB SA a intervenit operativ cu material antiderapant pe linia de tramvai pe unde circulă autobuzele societății, utilizând utilajele proprii achiziționate la sfârșitul anului 2022, pentru a asigura mobilitatea urbană în condiții normale, prin curse regulate și rapide.

De asemenea, peste 200 de angajați ai STB SA au participat și intervin în continuare la deszăpezirea refugiilor de tramvai prin aplicarea de soluții antiderapante.

“Continuăm curățarea traseelor și a refugiilor de tramvai și pe parcursul acestei zilei și vom interveni operativ la orice posibil incident semnalat ca urmare a ninsorii. Prioritatea noastră este să asigurăm în orice condiții meteorologice un transport public sigur și eficient pentru bucureșteni” a declarat Adrian Criț, Directorul General STB SA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel