Angajări SRI 2022, Ghidul Candidatului. ”OK, nu primim această întrebare prea des”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Angajări SRI 2021, Ghidul Candidatului. ”OK, nu primim această întrebare prea des” / Foto: Facebook SRI
Angajări SRI 2021, Ghidul Candidatului. ”OK, nu primim această întrebare prea des” / Foto: Facebook SRI
SRI a anunțat că face angajări.

Serviciul Român de Informații (SRI) face angajări și a publicat Ghidul Candidatului, un document de 44 de pagini în care detaliază posturile pentru care caută oameni și condițiile pe care aceștia trebuie să le îndeplinească.

"Vă gândiți la o carieră în SRI? Este momentul perfect pentru a lua o decizie, înscrierile sunt deschise.A fost publicat Ghidul Candidatului, care aduce răspunsuri și clarificări pentru cele mai comune dintre întrebările pe care le-am primit în ultimii ani de la candidați: Sunt oare potrivit pentru a lucra în SRI? Ce presupune selecția? Cum voi fi pregătit pentru a lucra în SRI? Care este pachetul de beneficii? Ce obligații voi avea?

*Parcurgeți ghidul și evaluați care dintre specializări vi s-ar potrivi. Dacă la finalul lecturii mai aveți încă întrebări, le puteți oricând adresa la hr[at]sri.ro.

*OK, nu primim această întrebare prea des, dar am considerat util să o introducem în listă.", transmis SRI pe pagina oficială de Facebook.

Ghidul Candidatului poate fi citit AICI.

Cum se fac astăzi angajările din sursă externă în poliție

Criza de personal a fost cauzată, după cum spuneau autoritățile, de pensionări şi numărul mic de locuri din şcolile de poliţie.

Recent, MAI a anunțat că numărul de locuri alocat unităților de învățământ militar din subordinea instituției a fost majorat, în condițiile în care instituția pe care o conduce are un deficit de 30.000 de posturi.

Angajările din sursă externă au fost organizate atât anul trecut cât și în anii anteriori. Vorbim de angajați din sursă externă, adică nu cei care au absolvit studii de specialitate MAI.

Potrivit MAI, polițistul este funcționar public civil, cu statut special, înarmat, care poartă, de regulă, uniformă şi exercită atribuţiile stabilite pentru Poliţia Română prin lege, ca instituţie specializată a statului. De asemenea, poliţistul işi desfăşoară activitatea profesională în interesul şi în sprijinul persoanei, comunităţii şi instituţiilor statului, exclusiv pe baza şi în executarea legii, cu respectarea principiilor imparţialităţii, nediscriminării, proporţionalităţii şi gradualităţii. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel