ANGAJĂRI de URGENȚĂ: Sute posturi la spitalul MAI-ului, LIBERE. E FĂRĂ PRECEDENT!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Spitalul „Dimitre Gerota” din București a făcut publice actele necesare pentru angajarea în regim de urgență, fără concurs, a cadrelor medicale.

„Având în vedere adoptarea Ordonanței de Urgență nr. 186/2020 privind instituirea unor măsuri urgente pentru asigurarea necesarului de medici pe durata riscului epidemiologic generat de pandemia de COVID-19, la nivelul Spitalului de Urgență «Profesor Dr. Dimitrie Gerota» București, subordonat Direcției Medicale a Ministerului Afacerilor Interne, s-a înființat Compartimentul Suport COVID – 19, în cadrul UPU (la nivel de secție), prevăzut cu 200 posturi (medici specialiști / rezidenți), într-una din specialitățile: anestezie terapie intensivă (ATI), medicină de urgență, epidemiologie, radiologie - imagistică medicală, boli infecțioase, pneumologie, pe funcții de personal contractual”, transmite spitalul, printr-un comunicat.

„Ocuparea posturilor se realizează fără concurs, pe o durată determinată (6 luni, cu posibilitatea de prelungire), de medici care au promovat examenul de specialitate și care nu au posturi asigurate, respectiv de către medici rezidenți anul IV-V”, transmite sursa citată în legătură cu criteriile necesare pentru aplicare. Medicii vor beneficia de sporul UPU și dacă vor fi detașați vor primi indemnizația de 50% din salariu și diurna zilnică de 2%. 

Documentele obligatorii pentru constituirea dosarului de încadrare

- cerere tip, adresată directorului general al spitalului (conform modelului atașat)

- curriculum vitae, modelul Europass

- copia actului de identitate

- copii ale documentelor de studii

- adeverință medicală care să cuprindă antecedentele medicale personale, inclusiv cele psihice, eliberată de către medicul de familie

Unde trebuie trimise documentele

Documentele de mai-sus vor fi trimise în format electronic, către Biroul Resurse Umane din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. Dr. D. Gerota” București, la adresele de email [email protected] și [email protected], urmând ca documentele în original să fie prezentate la încadrare pentru conformitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel