Angajați hoți într-un spital. Furt de la un pacient împușcat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Catuse
Catuse
Trei angajați de la Spitalului Judeţean Bistriţa au ajuns la poliție după ce au furat banii unui basarabean.

Vadim Malogolovenko, un cetățean basarabean împuşcat de şase ori, i-a acuzat că l-ar fi buzunărit chiar în timpul internării. La scurt timp după sesizare, dulapurile lucrătorilor de la Unitatea de Primiri Urgenţe au fost sigilate, iar secția a fost închisă pe perioada în care s-au desfășurat investigațiile polițiștilor.

Managerul spitalului a recunoscut incidentul

Managerul general al Spitalului Judeţean Bistriţa, Gabriel Lazany, a recunoscut incidentul şi a oferit şi câteva detalii, potrivit adevarul.ro.

A urmat apoi și percheziția domiciliară.,„Am primit un mandat de percheziţie domiciliară pentru trei dintre angajaţii de la Unitatea de Primiri Urgenţe. Este vorba despre furt calificat, sunt cercetaţi pentru furt calificat. Urmează percheziţiile domiciliare. Este vorba despre (n.r. păgubitul) pacientul care a fost împuşcat, acesta a reclamat că i s-a sustras o sumă de bani. Organele de cercetare ne-au solicitat înregistrările, pentru că în UPU este absolut tot monitorizat şi înregistrat. Noi le-am pus la dispoziţia organelor competente, iar aceştia urmează să îşi facă treaba. Din câte am înţeles este vorba despre 12.000 de euro (n.r. suma furată de cei trei angajaţi ai spitalului). Un registrator, o îngrijitoare de curăţenie şi un brancardier. Am înţeles că procedura este de sigirale a dulapurilor personale, după care vor merge pentru percheziţie domiciliară, după care se întorc. Plângerea a fost făcută de către cetăţeanul păgubit. El a reclamat că s-a întâmplat chiar când a ajuns în UPU. Când a venit atunci împuşcat, a spus că a avut la el o sumă de bani, acum nu pot să vă spun mai multe, că eu nu am văzut banii”, a explicat Lazany.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel