Andy Murray - Marius Copil în sferturile de finală la Antwerp
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Andy Murray este adversarul lui Marius Copil în sferturile de finală la Antwerp.

Tenismanul britanic Andy Murray, fostul lider al clasamentului mondial, s-a calificat joi în sferturile de finală ale turneului ATP de la Antwerp (Belgia), dotat cu premii totale de 635.750 de euro, unde îl va avea ca adversar pe românul Marius Copil.

Murray, aflat acum pe locul 243 în ierarhia ATP, după operaţia la şold care l-a ţinut departe de circuit timp de mai multe luni, a dispus în două seturi, 6-4, 6-3, de uruguayanul Pablo Cuevas, după o oră şi 24 de minute de joc.

Tot joi, Marius Copil, venit din calificări, a acces în sferturile de finală după ce l-a învins în trei seturi, 6-4, 5-7, 7-6 (9/7), pe argentinianul Diego Schwartzman, al treilea favorit al competiţiei.

Copil (locul 92 ATP), care a împlinit chiar joi 29 de ani, a obţinut victoria în două ore şi 45 de minute, setul al treilea durând nu mai puţin de o oră şi 10 minute.

Andy Murray şi Marius Copil s-au întâlnit de două ori până acum în circuitul ATP, la Mastersul 1.000 de la Madrid, în 2017, şi la ediţia de anul trecut a turneului de la Washington, britanicul impunându-se în ambele ocazii.

Principalii favoriţi ai turneului de la Antwerp, francezul Gael Monfils şi belgianul David Goffin, au fost eliminaţi joi în optimile de finală.

Rezultate - turul 2 (optimi de finală):


Marius Copil (România) - Diego Schwartzman (Argentina/N.3) 6-4, 5-7, 7-6 (9/7)
Jannik Sinner (Italia) - Gael Monfils (Franţa/N.1) 6-3, 6-2
Frances Tiafoe (SUA) - Jan-Lennard Struff (Germania/N.7) 6-3, 6-4
Andy Murray (Scoţia) - Pablo Cuevas (Uruguay/N.8) 6-4, 6-3
Ugo Humbert (Franţa) - David Goffin (Belgia/N.2) 6-3, 6-1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel