”Andronescu a fost un om de partid, dar...”. Reacție de la vârful PSD
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Ecaterina Andronescu, ministrul Educației
Ecaterina Andronescu, ministrul Educației
Reacții din PSD vin după ce Ecaterina Andronescu a cerut, printr-o scrisoare deschisă, ca Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea să facă un pas în spate. 

PSD Hunedoara ”consideră că nu există niciun motiv pentru schimbări la nivelul conducerii partidului”.

Deputatul Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara, a transmis că ”Avem un Guvern performant, tocmai pentru că este susţinut de un partid care îşi face treaba, în baza unui program de guvernare foarte competitiv. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost ales direct de către colegii noştri. Nu trebuie să uităm faptul că, tocmai sub această conducere, a lui Liviu Dragnea, PSD a obţinut cele mai bune rezultate electorale in istoria recentă a partidului.”

Nistor aduce mai multe argumente, precum rezultatul electoral, creșterea salariului mediu, locuri noi de muncă, șomajul scăzut și investiții străine directe mai mari cu 30% față de anul trecut. 

Ecaterina Andronescu a fost un om de partid, un om care a susţinut mereu unitatea şi stabilitatea. Dar aşa cum ne-am obişnuit, PSD este un partid mare, cu orgolii pe măsură, iar astfel de evenimente, cum este şi scrisoarea doamnei senator, sunt inevitabile la acest nivel. Considerăm că numai împreună putem găsi cele mai bune soluţii şi că în acest moment orice schimbare la nivelul partidului destabilizează guvernarea. O guvernare eficientă, care trebuie lăsată să îşi ducă la bun sfârşit proiectele.” subliniază liderul PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel