EURO 2020. Andriy Shevchenko, mesaj tranșant înainte de meciul Ucraina - Austria: Nu este corect!
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
EURO 2020. Andriy Shevchenko, mesaj tranșant înainte de meciul Ucraina-Austria / Foto: Facebook
EURO 2020. Andriy Shevchenko, mesaj tranșant înainte de meciul Ucraina-Austria / Foto: Facebook
Selecţionerul Ucrainei, Andriy Shevchenko, a transmis un mesaj tranșant înainte de meciul cu Austria. 

Selecţionerul Ucrainei, Andriy Shevchenko, a declarat, într-o conferinţă de presă online susţinută la Bucureşti, că nu se gândeşte la un rezultat de egalitate în meciul cu Austria, din Grupa C a EURO 2020, scrie DigiSport.ro.

"Nu o să ne înţelegem cu Austria să facem egal. Astfel de gânduri pot fi pedepsite. Discuţiile astea să facem un egal trebuie oprite imediat. Nu este corect. Ambele echipe înţeleg importanţa acestui meci. Noi vom juca cu responsabilitate pentru a obţine un rezultat care să ne ofere calificarea în faza următoare. Atunci când te gândeşti la un egal dinainte, nu vei obţine un rezultat aşa cum ai nevoie. Nu ne gândim dinainte la egal, vom juca să obţinem un rezultat pozitiv pentru noi", a afirmat Andriy Shevchenko.

 

Shevchenko: Ne așteptăm la un meci dificil

Selecţionerul Ucrainei a spus și că nu are o preferinţă privind posibilul adversar din optimi.

"Este foarte greu să spunem de pe acum cu cine am vrea să jucăm în optimile de finală. Mai avem un meci foarte, foarte greu cu Austria în grupă. Este o echipă pe care o respectăm mult, are jucători extrem de buni şi ne aşteptăm la un meci dificil. Aşa că din acest motiv încă nu ne gândim la ce va urma după acest meci. Austria are un stil propriu, este o echipă puternică. Alaba este liderul echipei, un jucător de un nivel foarte mare. Ei joacă foarte agresiv, cu forţă, aşa că ne aşteptăm la un meci dificil. Eu sunt mulţumit de cum a decurs până acum turneul pentru noi. Dar mai avem un meci de jucat în această grupă şi ne concentrăm pe el.", a precizat el.

"Simţim că avem o responsabilitate enormă fiindcă multă lume din Ucraina are aşteptări mari de la noi. Toţi simţim această presiune şi vrem să câştigăm, aşa că ne pregătim foarte serios pentru acest meci.", a spus jucătorul ucrainean Roman Yaremchuk, prezent la aceeași conferință de presă. 

Meciul dintre Ucraina și Austria va avea loc astăzi, 21 iunie, de la ora 19:00, pe Arena Naţională. Acesta este al treilea meci găzduit de Bucureşti în cadrul turneului final al Campionatului European 2020. Primele două au fost Austria - Macedonia de Nord 3-1 (13 iunie) şi Ucraina - Macedonia de Nord 2-1 (17 iunie).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel