Andrei Rotaru, jurnalist Antena 3 agresat de fiul lui Dincă, noi informații: Colegii noștri au primit lovituri destul de puternice
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Andrei Rotaru, unul dintre jurnaliștii Antena 3 agresați de fiul lui Gheorghe Dincă, a oferit noi informații despre ce s-a întâmplat, dar și despre starea colegilor săi.

"Din fericire, eu am reuşit să ies din acel context şi să cer ajutoare. Am fost la jandarmii aflaţi la intrarea de la Ministerul Comunicaţiilor, acolo unde se află şi CNA, însă nu ne-au putut ajuta. Am intrat în sediul ministerului, le-am cerut ajutorul jandarmilor, că avem nevoie să intervină cineva, şi ne-au spus să sunăm la poliţie. Aşa că am sunat la 112 în acele momente. Nu a durat mult intervenţia, însă mai importantă, în momentul de faţă, este starea colegilor noştri care au fost examinaţi de doctori. Sunt lovituri destul de puternice. Noi suntem, în aceste momente, la secţia de poliţie, ni se vor lua declaraţii. Agresorul este căutat în acest moment", a declarat jurnalistul Andrei Rotaru, la Antena 3.

Cum au început agresiunile

"Din momentul în care a ieşit din sediul CNA a fost calm. Nu a răspuns la toate întrebările, doar la câteva. A făcut un comentariu nepotrivit la adresa unei colege şi, după ultima întrebare la care nu a răspuns, l-a prins de braţ pe operatorul de lângă el şi l-a agresat. Colegii noştri au primit primele îngrijiri medicale, acuză în continuare dureri în zona capului. Unul dintre ei s-a lovit la genunchi. După declaraţii, vor merge la INML, acolo unde se vor constata toate rănile", a mai declarat jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel