Urmărește emisiunea live
Andrei Năstase: Chişinăul e rămas cu 20 de ani în urma altor capitale din fostul spaţiu soviectiv
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Vicepremierului Republicii Moldova, Andrei Năstase, a declarat vineri, la Sibiu, că Chişinăul, capitala ţării vecine, a rămas cu 20 de ani în urma altor capitale din fostul spaţiu sovietic, care astăzi fac parte din UE.

'Chişinăul este rămas cam la 20 de ani în urma capitalelor statelor din fostul spaţiu sovietic care astăzi sunt integrate în Uniunea Europeană. Cel puţin la vreo 20 de ani', a spus Andrei Năstase. Potrivit sursei citate, la Chişinău, 'drumuri, iluminat public, parcări, parcuri, spaţii de joacă pentru copii sunt într-o stare deplorabilă.'

Andrei Năstase participă la Sibiu, la dezbaterea liberală despre administraţie eficientă, condusă de liderul PNL, Ludovic Orban şi prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan. La finalul întâlnirii, la care participă primari şi parlamentari PNL, va fi prezentată Declaraţia de susţinere a eforturilor de implementare a principiilor europene în administraţiile locale din Republica Moldova. Această declaraţie de susţinere va fi înmânată vicepremierului Andrei Năstase, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel