Andrei Leonte și Iulian Vasile, ultimii finaliști pentru X Factor - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
leo
leo

Andrei Leonte a fost desemnat de public al doilea finalist X Factor, duminică seara. Iulian Vasile este cel de-al treilea finalist în show-ul X Facto. Astfel, alături de Alin Văduva, X Factor și-a desemnatconcurenții pentru marea finală din 1 ianuarie 2012.

Se pare ca si Mihai Morar este un mentor fericit, deoarece Andrei Leonte este al doilea finalist X Factor ales de public, în seara de Crăciun.  Dupa ce, in seara de sambata, Alin Vaduva a fost preferatul publicului, astazi, Andrei Leonte este cel iubit si votat.

Emotionat, finalistul a multumit celor de acasa pentru sprijinul acordat.

Iulian Vasile, al treilea finalist X Factor!

S-a batut la duel si a castigat. Iulian Vasile este cel de-al treilea finalist in show-ul X Factor, de pe data de 1 ianuarie.

Trupa T&L a incercat sa il convinga pe Mihai Morar ca merita sa ajunga in finala concursului, cu piesa "Fireworks" a lui Katy Perry. Insa nu a reusit.

Iulian Vasile si-a atras aplauze si felicitari din partea celor prezenti la cea de a noua gala X Factor. Se pare ca piesa "Kiss", cea aleasa pentru acest duel, a fost una extrem de potrivita pentru calitatile vocale ale semifinalistului. Atat de potrivita, incat Mihai Morar l-a declarat cel de al doilea castigator din aceasta seara, dupa Andrei Leonte.

"Iulian Vasile are o voce senzationala. A fost profesor de la inceput pana la sfarsit", a spus Adi Sina mandru de concurentul sau.

"Iulian, tu esti bun de pus pe rana. Ai fost ca o mama si ca un tata pentru toti concurentii in casa X Factor. Am o problema, insa, cu Iulian Vasile. De la auditii si pana in gala 9, este acelasi Iulian Vasile. Pe de alta parte, personalitatea pe care o arati in fiecare sambata la X Factor este fascinanta", a spus Mihai Morar, salvandu-l pe concurent.

Citește și:

Alin Văduva, primul finalist de la X Factor – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel