Andrei Grigoriu, Românii au talent. PRIMA reacție după aflarea adevărului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Talentul lui Andrei Grigoriu i-a făcut pe jurații de la "Românii au talent" să-l privească cu compasiune atunci când le-a mărturisit că a venit din pușcărie unde se afla din 2003, condamnat la 16 ani de inchisoare, pentru că a tăinuit că prietenul său a ucis pe cineva.

După aflarea adevărului, concurentul a fost contactat telefonic și a oferit un punct de vedere.

Întrebat dacă este adevărat că a imoblizat-o pe fata respectivă în timp ce prietenul lui îi tăia gâtul, Andrei Grigoriu a zis: "Nu este adevărat. A fost doar o speculație a presei de atunci. În presă tot apare un titlu despre mine: pușcăriaș. Mă deranjează. Nici în închisoare nu ni se spunea pușcăriași".

Andrei Grigoriu a spus că nu este pregătit să îi transmită un mesaj mamei fetei ucise cu sânge rece: "Așa public nu doresc să îi spun nimic. Dacă va fi vreodată să vreau să îi spun ceva... o voi face în privat. Îmi trebuie tărie pentru a-i spune ceva".

Întrebat de ce în fața juriului de la 'Românii au talent' nu a spus exact fapta pentru care a fost arestat, Andrei Grigoriu a zis: "Așa a fost atunci momentul. Nu am ales cum să fac și ce să zic. Sper că ce s-a întâmplat să nu influențeze parcursul meu la 'Românii au talent'".

VEZI ȘI: Andrei Grigoriu, Românii au talent. MAMA FETEI UCISE, declarații șoc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel