Andrei Duban, luat la mișto: Avea structura aia de amant gravid și de șoim al patriei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook Andrei Duban
Foto: Facebook Andrei Duban
Adrian Enache și Cătălin Oprișan au luat în vizor un actor celebru de la noi. 

Cătălin Oprișan a fost invitatul lui Adrian Enache în cadul podcastului său "Laivu lu' Enache" și au făcut dezvăluiri despre un celebru actor din România. 

Este vorba despre Andrei Duban pe care cei doi l-au luat în vizor.

"Să-mi spui cum a fost perioada ta de glorie sub Andrei Duban", l-a întrebat Adrian Enache.

"Andrei Duban era patriarhul pupăturilor. El a fost șoim al patriei până la 19 ani. Că avea și structura aia de amant gravid și de șoim al patriei. Pe el l-au îmbrăcat mai ușor, având trupușorul ăla… Avea mustață, se bărbierea în răspăr… Și el tot șoim era, că era verificat, vaccinat.

Andrei Duban se și căsătorise de-acuma, cu tot cu băscuța aia, că el avea cinci ani", a răspuns Cătălin Oprișan, în cadrul interviului difuzat pe cineclic.ro, potrivit Spectacola.ro

Fiica lui Adrian Enache, Diana, RUPE tăcerea despre relația cu Iuliana Marciuc

Adrian Enache și Iuliana Marciuc sunt împreună de 25 de ani și trăiesc împreună o poveste de dragoste de invidiat. Chiar dacă nu s-au căsătorit până acum, cei doi sunt alături unul de altul, la bine și la greu și au împreună un băiețel pe nume David.

Diana, fiica lui Adrian Enache și a fostei sale soții, Corina, a vorbit în cadrul unui interviu despre relația pe care o are cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc și cum a trecut peste divorțul părinților. 

"Sunt o femeie aproape în toată puterea cuvântului, pentru că anul acesta împlinesc 25 de ani, şi îţi pot spune că avem o relaţie civilizată", a declarat Diana Enache pentru okmagazine.ro

Ce spune despre divorțul părinților

"Nu am fost nici primul, nici ultimul copil ai cărui părinţi au divorţat. Mai ales că ai mei se înţeleg mai bine de când s-au despărţit. Nu a fost un final cu scandal, cu bătai, cu lucruri din astea odioase. Nu pot spune că nu m-a marcat, dar asta s-a întâmplat mai mult din cauza presiunii mediatice.

Jurnaliştii stăteau în faţa blocului, aşa că nu a fost un moment tocmai uşor. Dar am învăţat şi de aici ceva", a completat ea.

Adrian Enache a divorțat de fosta soție, Corina, în anul 2009.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel