Andrei Cristea nu mai este jucătorul Universității Craiova
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Andrei Cristea nu a confirmat transferul în Bănie și s-a întors la fosta sa echipă.

Andrei Cristea, 35 de ani, s-a despărţit de Universitatea Craiova şi a revenit la CSM Poli Iaşi, anunţă, vineri, gruparea olteană pe site-ul său oficial.

'Ştiinţa s-a despărţit de Andrei Cristea, atacantul fiind transferat la FC Politehnica Iaşi. Îi mulţumim lui Andrei pentru profesionalismul de care a dat dovadă şi îi dorim mult succes în carieră. Cristea a îmbrăcat tricoul Ştiinţei de 10 ori, reuşind să marcheze un gol şi să ofere o pasă decisivă', se menţionează pe site-ul citat.

Bine ai revenit acasă, Andrei!

În acelaşi timp, clubul CSM Poli Iaşi a anunţat că atacantul a semnat un contract valabil un sezon.

'Un simbol al Politehnicii şi un ambasador al Iaşiului a revenit astăzi acasă. Andrei Cristea a semnat un contract valabil pentru următorul sezon. Cifrele lui Andrei sunt binecunoscute: peste 100 de goluri în Liga I, dintre care 46 înscrise în tricoul Politehnicii, meciuri şi goluri pentru România, decisiv în calificarea Politehnicii în Europa League şi în playoff-ul Ligii I. Andrei Cristea este unul din liderii vestiarului de care se leagă toate performanţele din istoria recentă a Politehnicii. Astăzi, el revine pentru a scrie, împreună, o nouă pagină în istoria clubului nostru. Bine ai revenit acasă, Andrei!', informează site-ul clubului moldovean.

Născut la 15 mai 1984, Andrei Cristea s-a transferat de la CSM Poli Iaşi la Universitatea Craiova în luna ianuarie a acestui an, însă nu s-a acomodat la noua echipă. În cariera sa de până acum, atacantul a mai evoluat la formaţiile FCM Bacău, Steaua Bucureşti, Politehnica Timişoara, Dinamo Bucureşti, Karlsruher, FC Braşov, FK Qabala, Salernitana şi Martina Franca.

Citește și: 

WIMBLEDON - Simona Halep și-a aflat adversara în optimi: Surpriza turneului!

Alex Ioniţă schimbă echipa. Acord cu gruparea din Bănie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel