Andrei Boțoacă, Giubi, de la „Exatlon”: Plângeam doar când o auzeam
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Cosmin Cernat - EXATLON
Cosmin Cernat - EXATLON
Andrei Boțoacă, sau Giubi cum îl alintă coechipierii săi, este unul dintre cei mai buni concurenți al celui de-al treilea sezon "Exatlon", având o evoluție constantă în cele aproape cinci luni de când face parte din echipa Faimoșilor.

Originar din Buzău, campionul la enduro cross, acum în vârstă de 24 de ani, a fost un răsfățat în copilărie, fiind extrem de apropiat de părinții săi. De altfel, pasiunea pentru motoare o moștenește de la tatăl sau, un împătimit al plimbărilor pe două roți. Puțini știu însă că, în copilărie, pe Andrei îl îngrozeau zgomotele produse de motociclete.

"Copilăria mi-am petrecut-o înconjurat de motociclete și când eram mic, pe la 4-5 ani, nimeni nu îmi dădea vreo șansă că mă voi urca, vreodată, pe una, pentru că plângeam doar când o auzeam. Tatăl meu a făcut motocross până în 2000, a fost pilot profesionist. De când m-am născut până în 2000, am mers la cursele lui, cu mama", declara, înainte de a pleca în Dominicană, Giubi.

Competitiv, ambițios și foarte concentrat pe traseele "Exatlon", acesta își amintește perfect momentul când a decis să aleagă o carieră în acest domeniu sportiv, unde a reușit să facă performanță. "Aveam 6-7 ani și făcusem o poză cu toate medaliile pe care le avea tată prin casă; mi le-am pus de gât pe toate, cupele le țineam în mână, și mama făcea poză. Când m-a văzut tata mi-a spus, în glumă, să-mi fac poze cu medaliile și trofeele mele, și asta a fost un moment cheie", a spus sportivul.

Dacă partea masculină a familiei împărtășește aceeași pasiune, nu același lucru se poate spune și despre mama campionului, cea care la fiecare competiție a fost nevoită să-și înfrângă emoțiile și să fie puternică pentru fiul său.

Finală Exatlon

Finala Exatlon se va difuza în data de 9 iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel