Andreea Tonciu îi dă de GOL pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: Exclus, sunt un cuplu solid
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Andreea Tonciu a reacționat în cazul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Andreea Tonciu a oferit un interviu în care s-a arătat uimită de divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil! Celebrities" nu crede că cei doi se vor despărți, pentru că, în urmă cu câteva zile, ea și soțul său, Daniel Niculescu, s-au întâlnit cu ei și nimic din comportamentul lor nu a prevestit anunțul făcut astăzi de antrenor.

"Prodanca și Reghe", divorț. De cât timp sunt căsătoriți, de fapt. Declarații contradictorii: 13 sau 15?!

Ce spune Andreea Tonciu

Reacția vedei vine în contextul în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt nașii Andreei Tonciu și al soțului său, Daniel Niculescu, iar cei patru sunt în relații foarte apropiate, lucru care o face pe Andreea Tonciu să nu creadă spusele nașului său. 

"Exclus, nu cred că se pune problema unui divorț, nu îi văd divorțând. Am fost săptămâna trecută la ei, nu pot să cred așa ceva, mai ales că ei se iubeau enorm. Nu cred că se va destrăma familia lor.

Ei sunt un cuplu solid, se iubesc cu adevărat, eu nu pot să cred că divorțează. Mie nu mi-au spus nimic de probleme, că ar avea probleme în cuplu, nu am auzit niciodată așa ceva. Și, când ne-am văzut ultima oară, erau fericiți împreună", a declarat Andreea Tonciu pentru fanatik.ro.

Laurențiu Reghecampf, anunț despre divorț

Acum, Laurenţiu Reghecampf a confirmat informaţia potrivit căreia el şi soţia sa, Anamaria Prodan, urmează să divorţeze și a declarat că doreşte să păstreze discreţia cu privire la evenimentul anunţat.

"Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc", a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru aceeași sursă.

Anamaria Prodan, primele declarații după anunțul lui Reghecampf

Anamaria Prodan a oferit și ea primele declarații despre anunțul făcut de soțul ei și a izbucnit în râs: “Se vede că suntem cel mai tare și mai puternic cuplu din țara asta”, a spus Anamaria Prodan pentru Spynews.ro, citează SPECTACOLA.RO                                                                                                             

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel