Andreea Sava, idei simple pentru cei care nu au timp de sport
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Andreea Sava
Andreea Sava
Andreea Sava sare în ajutorul persoanelor care nu au timp de sport.

Andreea Sava, într-o postare pe blogul personal, a transmis câteva idei simple:

Dansează prin casă

Fie că îți pregătești hainele pentru a doua zi, că te îmbraci să pleci la serviciu sau pur și simplu faci ordine prin casă, pune-ți o muzică antrenantă și dansează prin casă în timp ce faci toate lucrurile astea banale. Mie îmi place la nebunie să dansez. Mi se întâmplă să pun o melodie care-mi place mult și să mă mișc de nebună prin casă și fără motiv. Doar așa, pur și simplu, ca să-mi îmbunătățesc starea de spirit. 

Fă curat prin casă ca și cum ar fi antrenament

În timp ce faci curățenie te miști, nu? Tratează această activitate ca pe o formă de antrenament. Adică fă-o în ritm alert și concentrează-te să încordezi cât mai mulți mușchi în timp ce dai cu mopul, de exemplu. Sau poți încerca să ștergi pe jos cu laveta folosindu-te de picior. Este un exercițiu excelent pentru coapse și fesieri.

Întinde-te dimineața și pe parcursul zilei

Este cea mai simplă formă de inițiere în stretching și de a-ți mai dezmorți mușchii. Dacă lucrezi mult la birou, ridică-te o dată pe oră de pe scaun, mișcă-te puțin și întinde-te.

Mergi la cumpărături pe jos în ritm alert, nu mai lua liftul, ci urcă pe scări

Cel mai simplu lucru pe care poți să-l faci este să nu te mai urci în lift, indiferent că ai ajuns seara acasă sau ești la mall. Urcă numai pe scări și fă-o în ritm tot mai alert. Este exercițiul meu cardio preferat.

Citiți continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel