Andreea Sava, dietă. Cum a slăbit zece kilograme. "Mănânc ca-n armată" - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Andreea Sava
Andreea Sava
Andreea Sava, jurnalist Antena 3, la interviurile DC News, a vorbit despre cum a reușit să slăbească zece kilograme.

Deseori, jurnalista Andreea Sava împărtășește secrete legate de fitness, sănătate și nutriție pe blogul său.

"Am fanii mei, care îmi cer sfaturi. Am avut o perioadă în care mă întâlneam inclusiv cu oameni care lucrează la Antenă, pe care de altfel nu-i cunoașteam, noi fiind o instituție mare. Spuneau: să știi că și acum mă doare de la antrenamentul tău pe care l-ai postat", a povestit Andreea Sava în cadrul interviului acordat DC News.

"O doamnă la 43 de ani, care fusese sedentară toată viață, a început să alerge cu programul meu de alergat pentru începători. Cu programul meu, poți alerga 5 km legați și nu în cinci zile. E un antrenament specific. Omul vrea să se antreneze, dar să fim serioși, sala este scumpă, nu-și permite toată lumea. Eu mă antrenez cu un antrenor pe care-l cunosc, îmi este prieten, într-un cadru restrâns. Nu mă duc la sală. E cu totul altceva", a zis jurnalista Antena 3.

"Mănânc ca-n armată"

De asemenea, a spus că a slăbit zece kilograme. "Când am venit la Antenă, aveam zece kg în plus față de cât am acum. Apoi m-am apucat de sport. Mănânc de cinci ori pe zi. Și dacă am o zi mai lungă, cum este sâmbăta (n.r. când este difuzată la Antena 3 emisiunea Descoperiți), mănânc și de șase, șapte ori pe zi. Dar mănânc ca-n armată, foarte organizat. Și consum ce mănânc", a spus Andreea Sava.
 

[citeste si]

INTERVIUL INTEGRAL MAI JOS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel